Film: Tower Heist med Ben Stiller, Eddie Murphy, Alan Alda

Tower Heist, Ben Stiller,  Eddie MurphyHandling: I över tio år har Josh Kovacs (Ben Stiller) varit värd för en av de mest luxuösa och välbevakade byggnaderna i New York city. I byggnadens toppvåning bor finanskungen Arthur Shaw (Alan Alda) som sitter i husarrest då han stulit två miljarder dollar från sina investerare.

Med bara dagar kvar innan Arthur ser ut att komma undan med det perfekta brottet vänder sig Josh och hans anställda till småskurken Slide (Eddie Murphy) för att planera den omöjliga stöten (heist), att stjäla tillbaks pengarna som finns i Arthurs välbevakade lägenhet.

Premiär 4 november 2011

Filmen på SF.se

www.towerheistfilmen.se

IMDB: Tower Heist

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.