After – Kathleen Quinlan, John Doman, Pablo Schreiber

Vintern 2002 strax utanför New York får vi följa en medelklassfamilj som kämpar med de ekonomiska konsekvenserna efter att familjeföretaget fått stora problem i kombination med intergenerationella konflikter och rivalitet. Men det som verkligen hotar att krossa familjens svåra situation och emotionella relationer är en begravd hemlighet med potentialen att förändra allas liv radikalt. Dramat är en studie i förnekelse, bedrägeri och desillusionism, men även ett kraftfullt porträtt av hur långt människan kan gå för att rädda det vi älskar.

Premiär 8 augusti 2014

Regi: Pieter Gaspersz
Manus: Sabrina Gennarino
Skådisar: Kathleen Quinlan, John Doman, Pablo Schreiber, Sabrina Gennarino, Adam Scarimbolo, Diane Neal, Darrin Dewitt Henson, Bruno Gunn, Mandy Gonzalez

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.