The Best of Me – Michelle Monaghan, James Marsden, Luke Bracey

Baserad på en bästsäljare av den välrenommerade författaren Nicholas Sparks: ”The Best of Me” [novell] berättas historien om Dawson och Amanda, två tidigare gymnasiekamrater som återfinner varandra efter 20 år. De finner varandra när de återvänder till sin hemby för att delta i begravningen av en gammal barndomsvän. Det bittersöta återseendet får dem att minnas deras kärlek för varandra som de aldrig glömt. De glömmer vad som ursprungligen separerade dem för två decennier sedan, ett hot som fortfarande finns kvar. Historien handlar om styrkan i den första kärleken och konfrontationen med utmaningarna och illusionerna det innebär att få en andra chans.

Premiär den 17 oktober 2014 i USA

Regi: Michael Hoffman
Manus: J. Mills Goodloe, Will Fetters
Skådisar: Michelle Monaghan, James Marsden, Luke Bracey, Liana Liberato, Caroline Goodall, Sebastian Arcelus, Jon Tenney, Gerald McRaney

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.