The Homes Man – Tommy Lee Jones, Hilary Swank

När tre kvinnor drivits till vansinne av det hårda nybyggarlivet vid den europeiska invasionen av Nordamerika försöker en kvinna Mary Bee Cuddy spelad av Hillary Swank rädda dem, men hon kan inte göra det ensam. Hon inser att hon behöver hjälp och tar chansen när hon räddar en lösdrivare George Briggs spelad av Tommy Lee Jones.

Han lovar som gentjänst att hjälpa henne ta de tre kvinnorna (Grace Gummer, Miranda Otto, Sonja Richter) i en vagn till Iowa där bättre livsbetingelser finns för dem. Där väntar en minister med sin fru (Meryl Streep) som lovat att ta hand om kvinnorna, men ekipaget måste passera Nebraska där hårda väderförhållanden, psykologiska påfrestningar och hot väntar dem.

Premiär 14 november 2014 i USA

Regi: Tommy Lee Jones
Manus: Kieran Fitzgerald, Tommy Lee Jones, Wesley A. Oliver, Glendon Swarthout
Skådisar: Tommy Lee Jones, Hilary Swank, Grace Gummer, Mirando Otto, John Lithgow, Tim Blake Nelson, James Spader, Hailee Steinfeld, Meryl Streep

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.