The Maze Runner – Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Aml Ameen

När Thomas (Dylan O’Brien) vaknar upp i en enorm labyrint tillsammans med en grupp andra pojkar upptäcker han att han förlorat minnet av världen utanför labyrinten. Han har endast minnen av en mystisk civilisation känd under namnet W.C.K.D. Enbart när han lyckas sätta samman fragmentariska minnen med hjälp av ledtrådar inuti labyrinten, som är fylld av hotfulla varelser, kan han bygga upp bilden av meningen med hans liv och flykten från W.C.K.D. Filmen baseras på bästsäljaren ”The Maze Runner” skriven av James Dashner.

Premiär den 19 september 2014

Regi: Wes Ball
Manus: James Dashner, Noah Oppenheim, Grant Pierce Myers, T.S. Nowlin
Skådisar: Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Aml Ameen, Thomas Brodie-Sangster, Will Poulter
Genre: Action and Adventure

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.