Test: Samsung GT-S5660, mörkerfilmning, Hamngatan

Stig Björne testar Samsung GT S5660 videozoomTest igen av Samsung GT-S5660, mörkerfilmning, stadsvy i mörker. I den andra snutten maxzoomar jag på ett rörligt objekt, en buss. Notera på bildrutan till höger här från snutten. Det är resultatet av max zoomning med kameran. Det går inte att zooma in mjukt utan endast i typ fem fasta steg, därav hoppandet i bilden vid in-zoomning.

Bilden är mycket suddig.

Filmar i båda sekvenserna med högsta upplösning/finaste kvalitet  dvs maxinställt på  320×480 pixlar (och det är inte mycket det) samt 3,1 megapixlar och växlar mellan max och min med zoomen. / Stig Björne

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.