Alexander Skarsgård bekämpar övermakt i Hollywood-spektaklet Battleship

Alexander Skarsgård

Peter Berg bakom halvkalkonen Hancock med Will Smith i huvudrollen gör ett nytt försök att övertyga publiken med filmen ”Battleship” som med en svulstig trailer lovar maximerad action. Handlingen spänner över hav, sky och land när världen övermannas av en överlägsen supermakt som ger oss inga andra alternativ än att kämpa med allt vi har. Filmen hämtar inspiration från dataspelet med samma namn.

Alexander Skarsgård spelar en biroll som förmodligen tar honom närmare en huvudroll i en kommande action. Skådisen med mest pondus är den alltid övertygande tuffingen Liam Neeson. Sångerskan Rhianna gör en roll med oklar framgång. Vi får se vad publiken tycker den 18 maj 2012 när filmen har premiär.

Stig Björne

Filmens hemsida: www.battleshipmovie.com
Regissör: Peter Berg
Skådisar: Taylor Kitsch, Brooklyn Decker, Alexander Skarsgard, Rihanna, Asano Tadanobu, Liam Neeson

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.