Lyxvillor säljs till högstbjudande och till överpriser i Beverly Hills, Los Angeles

Wall Street Journal skriver att välbärgade personer just nu köper dyrare än någonsin i Beverly Hills, Los Angeles, Kalifornien. Förra sommaren sålde Jennifer Aniston sin 10,000 square-foot-villa för 36 miljoner dollar, men hon köpte stället endast för 13,5 miljoner dollar år 2006.

En europeisk affärsman köpte en 20,000 square-foot-villa för 16,5 miljoner dollar och nu vill han sälja den för 25 miljoner dollar utan att ha piffat upp stället för en del av mellanskillnaden. Se foto till höger.

Läs mer på WSJ

Se villan som affärsmannen vill sälja

Stig Björne 

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.