Paramount Pictures tar dig med till War of the Worlds i Spanien

War of the WorldsParamount Pictures ska bygga en gigantisk nöjespark i Spanien vid Alhama de Murcia. Temat är bolagets filmer tex: ”Indiana Jones” och ”Mission Impossible”. Största attraktionen är en kopia i naturlig storlek av det 269 meter långa skeppet Titanic. Parken ska enligt bolagets planer stå klar 2015.

Parken ska delas in i olika ”theme park zones”. En zon heter ”City Adventure” som inkluderar filmerna: ”Titanic”, ”The Italian Job” och ”Mission Impossible”. En annan zon heter ”Lost Valley” och kommer att ha forsränning hämtad ut filmen ”Tomb Raider”. En zon är för barn och den heter ”Woodland Fantasy”. Zonen ”Plaza Futura” kommer att ha högteknologiska attraktioner från ”Star Trek”, ”War of the Worlds” och filmen ”Paranormal Activity”.

SvD: Titanic lägger till i ny nöjespark

Polaris World: Paramount Pictures to Open Murcia Theme Park

Stig Björne 

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.