Bad Milo

Bad MiloDuncans liv går inte som han tänkt sig. Han är manipulerad av en skurkaktig chef, en tjatig morsa, en newage:ig farsa och en söt men påtryckande fru. En inre press byggs upp inom honom som leder till ett allvarligt mag-tarmproblem som lever sitt eget liv.

”Out of ideas and at the end of his rope, Duncan seeks the help of a hypnotherapist, who helps him discover the root of his unusual stomach pain: a pintsized demon living in his intestine that, triggered by excessive anxiety, forces its way out and slaughters the people who have angered him. Out of fear that his intestinal gremlin may target its wrath on the wrong person, Duncan attempts to befriend it, naming it Milo and indulging it to keep its seemingly insatiable appetite at bay.”

Premiär: 4 oktober 2013

Genre: komedi, skräck
Hemsida: Facebook.com/badmilomovie
Regi: Jacob Vaughan
Skådisar: Ken Marino , Gillian Jacobs, Patrick Warburton, Mary Kay Place, Stephen Root, Peter Stormare

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.