Trailer: Ain’t Them Bodies Saints

Aint Them Bodies SaintsBob Muldoon spelad av Casey Affleck och Ruth Guthrie spelad av Rooney Mara är två passionerat förälskade ”outlaws” som efter en utdragen brottsturné grips av polisen i Texas. Trots att Ruth är den som skjuter en polis tar Bob på sig skulden och hamnar i fängelse.

Efter 4 år flyr Bob från fängelset för att finna Ruth och dottern. Med 70-talet som tidsperiod och Texas lantidyll som kuliss målar regissören David Lowery upp en poetisk kärlekshistoria. Skådespelarnas rollinsatser ska tydligen vara kraftfulla.

Premiär: 16 augusti, 2013

Genre: Drama, Romance
Regi: David Lowery
Skådisar: Casey Affleck, Rooney Mara, Ben Foster, Keith Carradine
Manus: David Lowery

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.