The Happy House

The Happy House
Relationen är på upphällningen för ett ungt New York-par från Brooklyn som åker ut på vischan till ett Bread & Breakfast-ställe för att reda ut sitt relationstrassel. Men så fort de kommer fram till ”The Happy House” avlöser den ena katastrofen den andra. De börjar misstänka att de passerat in i ett verkligt skräckfilmsdrama. Händelseutvecklingen går från bisarr till skräck när de lär känna husägaren, dennes neurotisk son, en svensk humörssvängande fjärilssamlare och en dement seriemördare.

Premiär i USA: 3 maj 2013

Genre: komedi, skräck
Site: Firstrunfeatures.com/happyhouse
Regi: D.W. Young
Skådisar: Khan Baykal, Aya Cash, Marceline Hugot, Kathleen McNenny, Oliver Henzler, Mike Houston, Charles Borland
Manus: D.W. Young

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.