Komedi: Red 2 med John Malkovich, Bruce Willis

Red2 – Stig Björne FilmI uppföljaren RED 2, en till snabb actionkomedi, återförenas den pensionerade black-operations-CIA-superagenten Frank Moses med sitt osannolika gäng av elitagenter för att denna gång söka och finna ett bärbart kärnvapen.

För att lyckas måste de överleva en armé av hänsynslösa lönnmördare och terrorister samt maktgalna regeringsmän allihopa på jakt efter det bärbara vapnet för egna intressens skull. Uppdraget tar gänget till Paris, London och Moskva. Utmanövrerade och underbemannade har de endast kvar sin kvickhet och gammeldags list för att rädda sig själva och resten av världen.

Premiär: 19 juli 2013

Genre: Action and Adventure, Comedy
Hemsida: http://red-themovie.com
Regissör: Dean Parisot
Skådisar: Bruce Willis, John Malkovich, Mary-Louise Parker, Anthony Hopkins, Helen Mirren, Catherine Zeta-Jones, Byung Hun Lee, Brian Cox, Neal McDonough
Manus: Jon Hoeber, Erich Hoeber

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.