The Place Beyond the Pines – Ryan Gosling, Eva Mendes, Ray Liotta

Filmen ”The Place Beyond the Pines” regisseras av samma person som var bakom ”Blue Valentine”. Luke (Ryan Gosling) är en omkringresande motorcykelartist. När han passerar Schenectady utanför New York får han veta att en tidigare flickvän Romina (Eva Mendes) fött deras son. Luke bestämmer sig för att ge upp sitt flackande liv för att han vill stanna och ta hand om sin son med Romina, men han behöver pengar.

Robin (Ben Mendelsohn) som är Lukes arbetsgivare föreslår en serie bankrån. Det leder till att Luke hamnar på den ambitiösa polisen Avery Cross radar, spelad av Bradley Cooper. Men Avery måste hantera sin egen chef, en korrupt herr Deluca (Ray Liotta) och sin fru och lilla son med vilken han har en skör relation. När Avery konfronterar Luke får det konsekvenser för nästkommande generation.

The Place Beyond the PinesPremiär: 29 mars 2013

Genre: Drama
Sajt: www.ThePlaceBeyondThePinesMovie.com
Regi: Derek Cianfrance
Skådisar: Ryan Gosling, Bradley Cooper, Eva Mendes, Ray Liotta, Rose Byrne, Mahershala Ali, Dane DeHaan, Emory Cohen, Ben Mendelsohn Manus: Derek Cianfrance, Ben Coccio, Darius Marder

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.