Trailer: Grace Land – Kidnappning, lojalitet och svek

Grace-Land-trailer-2013 Familjemannen Marlon Villar är chaufför till Manuel Chango en korrumperad filipinsk kongressman. En dag när han kör hem Changos dotter från skolan attackeras ekipaget i ett bakhåll med syftet att kidnappa dottern.

När kidnappningsförsöket misslyckas tas istället fel flicka och Marlon Villars liv tar sig en helt ny väg. Han lämnas vind för våg som enda vittne till händelsen och hans lojalitet ställs på prov. Marlon Villar, Manuel Chango och deras respektive familjer sammansnärjs i ett nystan i en nedåtgående spiral av svek och mygel som i slutänden lämnar ingen fri från skuld.

Premiär 26 april 2013

Genre: Thriller
Hemsida: Drafthousefilms.com/film/graceland
Regi: Ron Morales Cast: Arnold Reyes, Menggie Cobarrubias, Dido de la Paz, Leon Miguel, Ella Guevara, Marife Necesito, Patricia Ona Gayond
Manus: Ron Morales

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.