Jennifer Lawrence och Christian Bale i ”Untitled Abscam Project”

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence och Christian Bale är ett par i David O. Russells kommande film med arbetsnamnet ”Untitled Abscam Project” som tidigare hette ”American Bullshit”.

Foto: Movieweb

”She will play Bale’s wife in the Abscam movie, which is being produced by Charles Roven and Richard Suckle through Atlas Entertainment, which developed the film at Sony Pictures. The ensemble is being fully financed by Megan Ellison’s Annapurna Pictures.” Deadline.com

Thrillern är en verklighetsbaserad reekonstruktion av Abscam-skandalen där FBI infiltrerade den amerikanska kongressen och flera högt uppsatta politiker avslöjades i en stor korruptionshärva. Jennifer Lawrence ska spela Christian Bales fru och förutom Bradley Cooper kommer även Jeremy Renner och Amy Adams med i filmen.

Filmen börjar spelas in i februari och får biopremiär 2014.

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.