Brad Pitt åldras också

Brad PittFilmteamet bakom Brad Pitt oroar sig för att stjärnans rynkor och åldrande ska förstöra filmkarriären. Brad Pitt själv tycker det är löjligt. Han tar åldrandeprocessen och filmproducenternas oro med ro.

”Jag har accepterat hur jag ser ut – det måste ni också”, säger han enligt en källa. Brad Pitt ser bra ut för sin ålder på 49-år.

Nyligen lanserades en parfym från Chanel med Brad Pitt som modell. Man ville retuschera fotot, men stjärnan ska enligt uppgift ha vägrat tillåta det. Därför oroar sig skådespelarens management för att hans rynkor ska skrämma fansen. Vid inspelningarna av filmen ”Killing them softly” krävde producenterna att få använda en lins med mjukare fokus – för att släta ut stjärnans rynkor. Men Brad vägrade, skriver Aftonbladet Nöje. ”Jag blir äldre och mina rynkor försvinner inte”, svarade Brad Pitt.

I Kina kalls Brad Pitt för Bradele Pite. Det uttalas bradelö pitö. Det har inget med Brads rynkor att göra.

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.