Film: Parker – Jason Statham och Jennifer Lopez

Parker, Jason Statham och Jennifer LopezJason Statham och Jennifer Lopez möts i denna kriminalthriller baserad på en serie bästsäljande noveller av Donald E. Westlake. Parker spelad av Jason Statham är en proffsig tjuv som försöker efterleva en personlig och etisk kod som lyder: stjäl inte från människor som inte kan klara av en ekonomisk förlust och skada aldrig människor som inte förtjänar det.

Vid Parkers senaste tillslag blir han bedragen av sitt eget team. De stjäl bytet och lämnat honom att dö. Parker bestämmer sig för att hämnas. Han spårar dem till Palm Beach, en lekstuga för de rika och berömda, där hans forna team planerar en ännu större stöt. Han bestämmer sig för att ta över bytet tillsammans med en ny partner Leslie spelad av Jennifer Lopez. Leslie behöver cash för egen del, och hon har det som Parker behöver; hon är snygg och smart. Planen är att kapa bytet och komma undan skulden för stölden.

Premiär 25 januari 2013
Genre: Action and Adventure
Hemsida: parkermovie.com
Regi: Taylor Hackford
Skådisar: Jason Statham, Jennifer Lopez, Michael Chiklis, Wendell Pierce, Nick Nolte

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.