Senaste nytt – nallebjörn över Minsk

12 augusti 2012: ”Vitrysslands säkerhetstjänst KGB hotar med böter, samhällstjänst eller fängelse för dem som står bakom den s.k. nallebjörnsaktionen”, skriver SVT. Svenskarna kommer att straffas om de inte infinner sig för förhör i Vitrysslands huvudstad Minsk inom 10 dagar, enligt KGB:s hemsida (översatt till svenska).

11 augusti 2012: ”Den svenska pr-byrå som låg bakom ”nallebjörnsaktionen” i Minsk överväger att resa till Vitryssland – sedan säkerhetstjänsten KGB bett svenskarna infinna sig i landet inom tio dagar”, skriver SVT.

Se hela händelseutvecklingen

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.