Trailer – In Time med Justin Timberlake i huvudrollen

Justin TimberlakeNär Will Salas blir falskt anklagad för mord måste han hitta en utväg genom att göra en kupp mot ett korrupt system där tid bokstavligen är pengar. I den värld han lever i dör alla när de är 25 år gamla, utom de som är rika. De kan betala och leva långt över 100 år i förlängd ungdom. Will Salas är inte rik utan han tvingas, som de flesta andra, att hanka sig fram med brottslighet. Nu när hans tid snart är ute bestämmer han sig för att riva ned systemet.
Huvudperson är Justin Timberlake. Filmen är regisserad av Andrew Niccol mannen bakom den iskalla och snyggt gjorda thrillern Gattaca.

Stig Björne

DN: In time
SvD: In time

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.