Trailer – Contagion – stjärnspäckad film får högt betyg

Matt Damon

Steven Soderberghs film är fylld av filmstjärnor som: Matt Damon, Laurence Fishburne, Jude Law, Gwyneth Paltrow och Kate Winslet. Och filmen blir riktigt bra enligt DN:s recensent och ger fyra poäng av fem. SvD ger fem av sex möjliga poäng.

”Det finns något tilldragande i dessa kontrollerade bilder. Samtidigt offras något för den polerade ytan. Det är mycket död i ”Contagion”, men den blir i princip aldrig smärtsam att uppleva. /DN”

”Filmen rör sig snabbt och smidigt över världen och mellan olika nivåer, från kontinent till kontinent, från kommandocentralens ohyggliga helhetspanorama till enskilda drabbades enskilda helvete”. /SvD

DN: ”Contagion” (recension)

SvD: Ingen tröst för ängsliga

Synopsis: Contagion follows the rapid progress of a lethal and airborne virus killing within hours or days. As the epidemic spreads the medical community races to find a cure and control the panic that spreads even faster than the virus while ordinary people struggle to survive in a society falling apart.

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.