Stig Björne testar: Samsung GT-S5660 – videokamera

Samsung Galaxy S2

Test igen ovan med videokameran i min Samsung GT-S5660, mobiltelefon. Filmar med högsta upplösning/finaste kvalitet (max 320×480 pixlar och 3,1 megapixlar). Resultatet blir uselt. Jag vill redan ha en bättre telefon med en bättre videokamera. Se prestanda.

Prylportalen skriver att kameran i Samsung Galaxy S2 uppgraderats till 8 megapixlar. Kameran har en fotolampa för dunkelt ljus, vilket saknades i föregångaren Samsung Galaxy S. Videoinspelning sker i HD. På telefonens framsida sitter en liten extrakamera vid skärmen, för att användas vid videosamtal. Låter bra.

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.