Hiram Bullock spelar Little Wing

Hiram Bullocks spelar Little WingHiram Bullock (1955-2008) var en japansk jazzfunk, fusion-gitarrist född i Osaka, Japan. 1986 gav Bullock ut sitt första album (Atlantic Records) som hette ”From All Sides”. Hiram fick diagnosen strupcancer 2007, men blev helt återställd. Under 2008 var Hiram på toppen av sin karriär, men efter ett uppträdande tog han droger. Eftersom hans kropp fortfarande led av cancerbehandlingen gick Hiram Bullock bort fredagen den 25 juli 2008 av en överdos.

Stig Björne

Hiram Bullock spelade på jazzfestivalen i Stockholm 30 juli 2007

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.