Stig Björne: Persecuted – Slutet nära för USA:s kristna rörelse?

PersecutedEn nationellt erkänd evangelist John Luther är det sista som kan stå emot en religiös reform i USA. Luther blir bortförd i en sammansvärjning emot honom ledd av en senator och några tidigare supporters.

De pekar ut honom som mördare av en oskyldig tonårsflicka. Följden blir ett rättsligt efterspel. Luther lyckas fly polisen för att ta fram sanningen. Några hänsynslösa ex-militärer får uppgiften att finna Luther som blir allt mer beslutsam över att avslöja hela komplotten. Konsekvensen blir att hela den kristna rörelsen i USA skakas om.

Premiär 18 juli 2014

Regi: Daniel Lusko
Manus: Daniel Lusko
Skådisar. James Remar, Fred Dalton Thompson, Gretchen Carlson, Bruce Davison, Dean Stockwell, Raoul Trujillo, Brad Stine, Natalie Grant, James R Higgins

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.