Coldwater

Coldwater

Brad Lunders spelad av PJ Boudousque blir mot sin vilja och mitt i natten bortförd på uppdrag av sin mamma. Han först till en reformeringsanläggning (korrektionsrehab) helt isolerad ute i vildmarken. Anläggningens praktiska verksamhet leds av en pensionerad krigsveteran.

Hans uppgift är att bryta ned egot hos unga män med dåligt uppförande i samhället, men omständigheterna vill något annat. Korrektionsrehab-centret utsätts för påfrestningar. Brad tvingas att ta ställning i svåra frågor om rätt och fel för att överleva.

Premiär 15 augusti i USA

Regi: Vincent Grashaw
Manus: Vincent Grashaw, Mark Penney
Skådisar: PJ Boudousque, James C. Burns, Octavius J. Johnson, Nicholas Bateman, Stephanie Simbari

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.