Gone Girl – Ben Affleck, Rosamund Pike

GONE GIRL regisserad av David Fincher baseras på en global bästsäljare skriven av Gillian Flynn gräver upp hemligheter i kärnan av ett äktenskap. På den femte årsdagen av deras äktenskap anmäler Nick Dunne (spelad av Ben Affleck) att hans fru Amy (spelad av Rosamund Pike) har försvunnit.

Under trycket från polisen och mediahetsen krackelerar Nicks bild av ett bra äktenskap inför omvärlden. Nick börjar bete sig avvikande, han ljuger och omvärlden börjar ställa frågan om han mördade sin fru.

Premiär 3 oktober 2014 i USA

Regi: David Fincher
Manus: Gillian Flynn
Skådisar: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry, Kim Dickens, Patrick Fugit, Carrie Coon, David Clennon

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.