Night Moves – Jesse Eisenberg, Dakota Fanning, Peter Sarsgaard

Jesse Eisenberg, Dakota Fanning och Peter Sarsgaard är filmstjärnorna i ett drama som handlar om tre radikala aktivister som planerar att spränga Oregons Green Peter Dam för att skydda miljön. Allt eftersom deras plan realiseras förstår de att under vägen i riktning mot dådets fullföljande så får varje litet steg stora konsekvenser.

Regi och manus ger biotittarna en mycket absorberande film med Hitchcock-känsla.

”Old Joy and Wendy and Lucy director Kelly Reichardt crafts another graceful and absorbing film about outsiders searching for a meaningful place on the edges of the system in this atmospheric suspense thriller.”

Premiär 30 maj 2014

Regi: Kelly Reichardt
Manus: Jonathan Raymond, Kelly Reichardt
Skådisar: Jesse Eisenberg, Dakota Fanning, Peter Sarsgaard

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.