All is Lost – Robert Redford

Robert Redford, Stig Björne

Den prisade skådespelaren Robert Redford spelar karaktären som ensamseglare som kämpar mot elementen när hans segelbåt bryts sönder bit för bit mitt ute på havet. Regi och manus J.C. Chandor känd som mannen bakom Margin Call.

The film is a gripping, visceral and powerfully moving tribute to ingenuity and resilience. Deep into a solo voyage in the Indian Ocean, an unnamed man (Redford) wakes to find his 39-foot yacht taking on water after a collision with a shipping container left floating on the high seas. With his navigation equipment and radio disabled, the man sails unknowingly into the path of a violent storm. Despite his success in patching the breached hull, his mariner’s intuition, and a strength that belies his age, the man barely survives the tempest.

Stig Björne

Premiär 18 oktober 2013 (USA)

Regi: J.C. Chandor
manus: J.C. Chandor
Skådis: Robert Redford
Genre: Drama

Sajt: allislostfilm.com

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.