Gravity – Sandra Bullock, George Clooney

GravitySandra Bullock spelar en medicinsk ingenjör som samarbetar med veteranastronauten (George Clooney). Under en rutinmässig rymdpromenad träffas rymdstationen av en svärm meteorer. Rymdstationen totalförstörs.

De två astronauterna tumlar okontrollerat ut i rymden sammanbundna till varandra. De förlorar radiokontakten med jorden. Syret minskar. Deras enda räddning är att försvinna ännu längre ut i den yttre rymden.

”The deafening silence tells them they have lost any link to Earth…and any chance for rescue. As fear turns to panic, every gulp of air eats away at what little oxygen is left. But the only way home may be to go further out into the terrifying expanse of space.”

Premiär i USA: 4 oktober 2013

Hemsida: www.gravity-movie.com
Regi: Alfonso Cuarón
Manus: Alfonso Cuarón, Jonás Cuarón

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.