Homerun

poster-xlargeBaseballstjärnan Cory Brand vet vad som krävs för att vinna i den stora ligan. Han har kontrollen. Men utanför spelplanen är hans liv lite mer komplicerat pga av hans personliga historia. Han tappar fotfästet. Cory’s agent (Vivica A. Fox) försöker rädda hans karriär och rykte efter att han kört rattfull och blivit avvisad från tävlandet. Hon skickar hem honom (Homerun) till sin barndomsby. Han får uppgiften att under 8 veckor coacha det lokala juniorlaget. Cory vill inget annat än att åka hem, men hans team av unga spelare lär honom något om livet och han börjar ta itu med sitt förflutna. Hans andra chans ger honom tillbaka en livsviktig livsgnista som behövs för tranformation.

Premiär: 19 april 2013

Genre: Drama
Site: www.homerunthemovie.com
Regi: David Boyd
Skådisar: Scott Elrod, Vivica A. Fox, Dorian Brown, Charles Henry Wyson

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.