Arthur Newman – Colin Firth, Emily Blunt

Arthur Newman Wallace Avery spelad av Colin Firth hatar sitt jobb. Han har sumpat chansen att förverkliga sitt livs dröm och hans relationer är skrot. Han vill ha ett nytt liv så mycket att han iscensätter sin egen död och skaffar en ny identitet som Arthur Newman.

Hans nya hoppfulla existens och hans nya cirklar blir rubbade av en vacker, något egocentrisk, men spännande kvinna vid namn Mike (Emily Blunt). De slår sig samman för att sätta i system att stjäla andras identiteter från människor de möter, men den nya livsstilen är kantad av lögner, rollspel och brott som leder till en nedåtgående spiral.

Dramat är skrivet av den Academy Award-nominerade Becky Johnston (känd från Seven Years in Tibet, Prince of Tides) och redigerad av den Academy Award-nominerade Dylan Tichenor (Zero Dark Thirty, The Town).

Premiär: 26 april 2013

Genre: Comedy, Romance
Regi: Dante Ariola
Skådisar: Colin Firth, Emily Blunt, Anne Heche
Manus: Becky Johnston

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.