The Company You Keep – Robert Redford, Shia LaBeouf

The Company You KeepJim Grant spelad av Robert Redford är en advokat och ensamstående pappa som bor i en lugn förort utanför New York. Grants värld hamnar på ända när en ung journalist Ben Shepard (Shia LaBeouf) avslöjar hans sanna identitet som fredsaktivist från 70-talet efterlyst för mord. Efter att ha levt 30 år i skymundan måste  Jim Grant åter ta till flykt. Med FBI i hälarna jagas han över hela den amerikanska kontinenten för att söka den ende person som kan rädda honom och hans rykte.

Premiär: 5 april 2013

Genre: Thriller, Drama
Site: Thecompanyyoukeepfilm.com
Regi: Robert Redford
Skådisar: Robert Redford, Shia LaBeouf
Manus: Lem Dobbs

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.