Wrong


Wrong

Dolph Springer (spelad av Jack Plotnick) vaknar en morgon och upptäcker att hans nära vän och hund Paul har dött. Desperat försöker han återförenas med sin vän och Dolph påbörjar en absurd resa. Han lyckas drastiskt förändra livet för flera bisarra individer som korsar hans väg inkluderat ett promiskuöst kvinnligt pizzabud (Alexis Dziena), en mentalt labil jogging-freak till granne, en opportunistisk franskmexikansk trädgårdsmästare , en excentrisk djurdetektiv (Steve Little) och den mest mystiska av dem alla en enigmatisk guru med hästsvans Master Chang (William Fichtner) som lär Dolph att metafysiskt få kontakt med sin bortgångne hund. Surrealisten och regissören Quentin Dupieux gör filmen Wrong till ett originellt och hallucinatoriskt universum.

Premiär: 29 mars 2013

Genre: Comedy
Hemsida: http://drafthousefilms.com/film/wrong
Regi: Quentin Dupieux
Skådisar: Jack Plotnick, Éric Judor, Alexis Dziena, William Fichtner, Steve Little, Mark Burnham
Manus: Quentin Dupieux

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.