2 Guns

2 gunsAcademy Award-vinnaren Denzel Washington och Mark Wahlberg är huvudpersonerna i action-filmen ”2 Guns”. Filmen är explosiv och följer två agenter som tillsammans tvingats på flykt. Vad de inte vet är att de båda är federala agenter. Den ena är en DEA-agent och den andre är en Naval Intelligence officer som båda fått uppdragen att utreda varandra. De upptäcker att maffian ligger bakom komplotten emot dem. Maffian vill veta vem som stulit från dem.

Premiär: 2 augusti 2013

Genre: Action and Adventure
Sajt: http://www.2guns.net
Regi: Baltasar Kormákur
Skådisar: Denzel Washington, Mark Wahlberg, Paula Patton, Bill Paxton, Fred Ward, James Marsden, Edward James Olmos

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.