And Now a Word from Our Sponsor

And Now a Word from Our SponsorAdan Kundle är en VD för en stor reklamfirma. En dag hittas han medvetslös och stående framför en TV-vägg. Han tas till sjukhus och man upptäcker att han endast kan kommunicera med reklamslogans. Adan möter Karen Hillridge som är sjukhusets ansvarige för välgörenhetsverksamhet. Adan och Karen är bekanta med varandra sedan tidigare.

Adan Kundle kan inte stanna i sjukhusmiljön, men inte heller klara sig själv. KAren beslutar sig då för att ta med Adan hem över bara några dagar till dess att en bättre lösning arrangerats. Adan får i Karens hem en något märklig funktion.

Hans ständiga reklamslogans tycks ha en helande effekt på Karens dysfunktionella relation till sin dotter Meghan. Karen börjar nysta fram Adans bakgrund och får veta mer om en konkurreraande kollega Lucas på hans reklamfirma som tycks vilja ta över företaget.

Trailer

Premiär: 10 maj 2013

Regi: Zack Bernbaum
Skådisar: Bruce Greenwood, Parker Posey, Callum Blue
Manus: Michael Hamilton-Wright

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.