World War Z – The Zombie Movie of all Times

worldwarzIn English: United Nations employee Gerry Lane traverses the world in a race against time to stop the Zombie pandemic that is toppling armies and governments, and threatening to decimate humanity itself.

På svenska:  Gerry Lane, en anställd vid FN (spelad av Brad Pitt), kämpar över flera kontinenter och mot klockan för att rädda världen från en zombie-epidemi som slår ut hela armeer och regeringar med en rasande fart samt riskerar att decimera jorden befolkning mot noll.

Premiär: June 21st, 2013

Genre: Thriller
Official Site: www.WorldWarZMovie.com
Regi: Marc Forster
Skådisar: Brad Pitt, Mireille Enos , Daniella Kertesz , James Badge Dale, Matthew Fox

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.