The Girl med Abbie Cornish

The GirlUnga Ashley Colton kämpar med sin förlust av sin som till de sociala myndigheterna. Hon överlever med enkla, dåligt betalda jobb medan hon försöker bevisa för socialen att hon kan ta hand om sin son. Hon besöks en dag av sin pappa (Will Patton) som bor i Mexico. Hon åker med honom dit och finner att han är involverad i människosmuggling. Ashley beslutar sig för att delta i pappans planer, men allt går fel. Hon får en övergiven mexikansk flickas liv i sina händer.

Trailer

Premiär 8 mars 2013

Hemsida: www.davidrikersthegirl.com
Regi: David Riker
Skådisar: Abbie Cornish, Will Patton, Maritza Santiago

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.