Disconnect – Lost people trying to reconnect to life

disconnect En hårt arbetande advokat, som lever med sin mobiltelefon, kan inte finna tiden hans familj behöver med honom. Ett par dras in i en farlig situation när deras hemligheter exponeras på nätet. En polisänka kämpar med att uppfostra sin son som nättrakasserar en klasskamrat. En ambitiös journalist ser ett scoop som kan lyfta hennes karriäer genom att skriva om en manlig tonåring som säljer sextjänster över nätet. Personerna i filmen är främlingar för varandra, grannar och kollegor. Deras levnadsöden korsas och kolliderar i ett fascinerande drama om vanliga människor som försöker få kontakt i kontaktlös internetvärld.

Premiär 12 april, 2013 Genre: Drama, Thriller

Hemsida: www.disconnectthemovie.com
Regi:Henry Alex Rubin
Skådisar: Jason Bateman, Hope Davis, Frank Grillo, Michael Nyqvist, Paula Patton, Alexander Skarsgard
Manus: Andrew SternRun

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.