Trailer: Ego

Den 25-årige Sebastian är bara intresserad av yta och utseende. Han festar sig igenom livet. Det handlar om parties, pengar och one-night stands. Han är en glidare som aldrig utmanat sig själv, vare sig det gäller drömmen om en musikkarriär eller äkta kärlek. När allt går som bäst sker en olycka som leder till att han blir blind.

En annan värld öppnar sig när den första tog slut. När han ser allt i svart så kliver den personliga assistenten Mia in i hans liv, en tjej han i vanliga fall inte skulle ägna någon som helst uppmärksamhet. Mia lyckas öppna hans ögon för det som är viktigt i livet, men när Sebastian upptäcker att Mia inte är den han egentligen trodde får ytligheten en helt annan mening.

EGO är ett drama och en romantisk komedi som handlar om fåfänga, kärlek, sex och det oförutsägbara.

Sammanställning: Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.