Biofilm: ”Side Effects” med Channing Tatum och Vinessa Shaw

En kvinna tar till mediciner för hantera sin oro inför sin mans frigivning från fängelse. När han väl är på plats sker ett mord i deras hem. Vem gjorde det? 

Filmen regisseras av Steven Soderbergh känd från filmer som Ocean’s Eleven, Out of Sight, Erin Brockovich och Traffic. Filmen presentetar en rad skådisar med stjärnstatus: Channing Tatum, Vinessa Shaw, Jude Law, Rooney Mara och Catherine Zeta-Jones.

Steven Soderbergh har varit ovanligt flitig på sistone. I höstas släpptes virusthrillern ”Contagion” med Jude Law i en roll, och inom kort väntar actionthrillern ”Haywire” och strippkomedin ”Magic Mike”, båda med Channing Tatum i rollistan, skriver svenska Moviezine.

The Playlist skriver att ”The Side Effects” tyvärr blir  Steven Soderberghs näst sista film innan han går i pension. Karriären kommer att avrundas med Liberace-biografin ”Behind the Candelabra” för HBO. Soderbergh är född 1963.

Side Effects har svensk premiär 22 februari 2013.

Källa bla: IMDB 

 

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.