Noomi Rapace planerar hämnd i thriller’n ”Passion”

En ung kvinna Isabelle spelad av Noomi Rapace planerar att mörda sin chef Christine – Rachel McAdams – efter att hon stulit hennes ide. Miljön är ett stort multinationellt företag och dramat är en maktkamp mellan två kvinnor. Isabelle avgudar sin chef och dras in i ett spel mellan dem, ett spel utan återvändo.

”The movie is a remake of France’s ”Love Crime,” which is only two years old. The trailer has a tense, brooding vibe famliar to those acquainted with De Palma’s previous work (”Black Dahlia,” ”Femme Fatale,” ”Dressed to Kill”).” Huffington Post

Passion på IMDB

Stig Björne 

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.