Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito och Eddie Murphy spelar trillingar

Arnold Schwarzenegger

Komedin ”Twins” från 1988 med Danny DeVito och Arnold Schwarzenegger i huvudrollerna får en uppföljare. Filmen heter ”Triplets” (”trillingar”) och den tredje brorsan är ingen mindre än Eddie Murphy. Samtliga tre skådespelare uppges ha tackat ja till att medverka.

Arnold Schwarzenegger tillhör det republikanska partiet och var guvernör i Kalifornien 2003–2011. Under den perioden medverkade han i enbart en film ”The Expendables” från 2010. Filmen före den var ”Jorden runt på 80 dagar” (premiär 2004, inspelad 2003) och innan den Terminator 3 (2003).

Arnold Schwarzenegger föddes 1947 i Thal i Steiermark, Österrike, är en österrikare som blev amerikansk kroppsbyggare, skådespelare och politiker.

Foto: Free Arnold Schwarzenegger Wallpaper

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.