Steven Soderbergh ska regissera filmen ”The Bitter Pill” om psykofarmaka

Steven Soderbergh

Steven Soderbergh ska ta sig an ämnet psykofarmaka. Ett obekräftat rykte säger att filmen kommer att angripa något av Big Pharma-bolagen Pfizer, GlaxoSmithKline eller Merck. Vi kanske kan förvänta oss en ny variant av filmen ”The Insider” med Russel Crowe om en person som arbetade för tobaksindustrin och avslöjade korruption. Filmen lär hämta inspiration från den skrämmande dokumentären Psychiatry and industry of death.

Steven Soderbergh (1963) was born in Atlanta, Georgia, while still at a very young age, his family moved to Baton Rouge, Louisiana, where his father, Peter Soderbergh, was a professor and the dean of the College of Education at Louisiana State University.

DN: Medicinsk thriller för Soderbergh

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.