Real Steel – trailer – Hugh Jackman rustar upp robotboxare

Hugh JackmanReal Steel är ett action-drama om en före detta boxare (Hugh Jackman) som mot alla odds försöker göra en sista comeback med hjälp av sin son (Dakota Goyo). Boxningsarenorna har ersatt människor med maskiner. Tillsammans rustar de upp en gammal tvåfotad maskin till att bli en värdig robotboxare redo för tävling på högsta elitnivå.

Filmen får 4 poäng av 6 av Svenska Dagbladet och DN ger bara en tvåa.

SvD: ”På klichéfronten är det med andra ord ganska fyrkantigt men helt oävet är det inte och både människor och robotar håller en lite engagerad. Hugh Jackman är småcoolt vindbiten och unge Dakota Goyo är en klassisk Spielberg-pojke.”

Premiär: 25 november 2011
Längd: 2 timmar 7 minuter
Åldersgräns: Från 11 år
Skådespelare: Hugh Jackman, Evangeline Lilly
Regissör: Shawn Levy

Filmens hemsida på SF-bio

Filmens internationella hemsida

Stig Björne

 

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.