Kieron Williamsons 10 bästa tavlor

Den idag nioårige Kieron Williamson kallas för mini-Monet av konstkritiker och anses vara ett litet geni.  Härom dagen sålde han sålde han tavlor för över en miljon kronor på tio minuter  under en auktion. Köpare ringde in och la bud från Kina och USA, enligt Telegraph.

Kieron Williamson var blott 5 år gammal tändes hans intresse för måleri. Under en resa med familjen till Cornwall i England i maj 2008 inspirerades Kieron av båtarna i en hamn och bad att få ett ritblock, skriver DN. Därefter utvecklades Kieron snabbt på egen hand.

DN: Nioårig konstnär drog in en miljon

Kierons hemsida

Stig Björne

 

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.