Vita Huset: Inga utomjordingar på jorden, inga bevis ännu…

ufo och obamaStefan Roslund från föreningen UFO Sverige glädjs åt att det slutgiltiga svaret på frågan om aliens finns på jorden slutligen fått ett svar, enligt en artikel på SVT.se. Vita Huset tvingades lämna besked eftersom Barack Obama lovat att om minst 5000 personer vill ha svar på vilken fråga som helst så ska han svara. Han gjorde inte det utan talesmannen Phil Larson gav beskedet på husets hemsida.

”The U.S. government has no evidence that any life exists outside our planet, or that an extraterrestrial presence has contacted or engaged any member of the human race. In addition, there is no credible information to suggest that any evidence is being hidden from the public’s eye.”

Barack Obama har nu höjt gränsen för att svara på folkets frågor till 25,000 namn per fråga.

White House: Searching for ET, But No Evidence Yet

DN: Vita huset: Inga bevis för ET på jorden

SVT: Äntligen ett konkret besked från Vita huset

MSNBC: U.S. pilot was ordered to shoot down UFO

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Sverige och ibland utomlands. Han jobbar inom IT och PR som anställd. Stig har fru (Annika) och ett barn, spelar golf och hänger på landstället nära havet så ofta han kan.